Разом до перемоги: в Ірпінському фаховому коледжі тривають відновлювальні роботи

3 травня 2022 року
     У країні йде війна, але, не дивлячись ні на що, ми віримо в перемогу України. Кожен з нас йде до цієї перемоги своїм шляхом: хтось боронить кордони, хтось забезпечує тил, а колектив коледжу згуртувався і плідно працює на розбудову. Ми хочемо й будемо робити ще кращим і більш сучасним усе те, що зруйнували російські окупанти.

    За підтримки ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, проректора з науково-навчальної роботи Василя Шинкарука та проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександра Санченка у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» проводяться роботи по ліквідації наслідків воєнних дій російських окупантів.

     Колектив служби проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка разом з працівниками господарської частини коледжу, викладачами та співробітниками під керівництвом в.о. директора Дмитра Костюка, активно працюючи над відновленням зруйнованого, своєю щоденною та наполегливою працею, крок за кроком, повертають коледж «до життя». 

   

   

   

   

     Протягом минулого тижня проведено першочергові ремонтні роботи. В усіх приміщеннях коледжу, з метою уникнення потрапляння вологи, пошкоджені вікна закриті плівкою. У корпусі № 4 та гуртожитку відремонтовано пошкоджені двері, що дало змогу унеможливити проникнення в приміщення закладу освіти сторонніх осіб. На території коледжу і в усіх приміщеннях зібрано сміття та бите скло. В одному з корпусів проведено поточний ремонт частини пошкодженого даху. На території коледжу, яка завжди приваблювала учасників освітнього процесу і гостей яскравим буянням зелені і квітів, розпочалися роботи з благоустрою: проводиться обрізка кущів та дерев, упорядковуються газони і клумби. Роботи тривають, все поступово «оживає».

   

   

   

   

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко вболіває за коледж, тримає на контролі питання щодо діяльності закладу освіти в умовах воєнного стану, особливо відновлення матеріально-технічного забезпечення та освітньої інфраструктури.

    Вдячні директору ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» Ярославу Корсуну за комп’ютер, який було передано і доставлено у коледж за сприяння Олександра Санченка.

     Приємно те, що наші студенти на чолі з Ангеліною Міколенко, головою студентської ради коледжу, не стоять осторонь: долучаються до прибирання території, займаються волонтерською діяльністю, проводять тематичні онлайн-заходи, флешмоби на підтримку ЗСУ тощо. 

   

     Освітній процес у дистанційному режимі триває, педагоги та здобувачі освіти продовжують плідно працювати. Забезпечується виконання освітньо-професійних програм, програм навчальних дисциплін та навчальних планів. Значна увага приділяється організації самостійної роботи студентів у період воєнного стану, проведенню додаткових консультацій з використанням технологій дистанційного навчання.

Щиро дякуємо кожному за допомогу та підтримку!

Кожний крок за ради перемоги!

Усе буде Україна!!!

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook