Ірпінський фаховий коледж відвідав проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук

8 травня 2022 року

    Керівництво Національного університету біоресурсів і природокористування України не стоїть осторонь проблем Ірпінського фахового коледжу та переймається його долею. З метою надання допомоги та підтримки, сьогодні заклад освіти відвідав проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук.


     Оглянувши територію та приміщення коледжу, Василь Дмитрович зазначив, що на цей час його члени колективу уже зробили чимало по відновленню матеріально-технічної бази, яка зазнала значних пошкоджень та часткових руйнувань. На чолі з в.о. директора Дмитром Костюком працівники господарської частини, співробітники разом зі студентами своєю щоденною працею роблять заклад освіти безпечним, привабливим та комфортним. Але, незважаючи на складні умови воєнного часу, колективу потрібно й надалі продовжувати ліквідовувати наслідки окупації Ірпеня російськими військовими, які завдали шкоди і коледжу.

    

     У ході зустрічі з адміністрацією коледжу Василь Шинкарук зупинився на пріоритетних напрямках організованого завершення 2021-2022 навчального року. Зокрема, ознайомився зі станом підготовки до заліково-екзаменаційної сесії та атестації студентів, зробив акцент на тому, що освітній процес у дистанційному форматі має бути якісним, ефективним та забезпечений зворотнім зв’язком зі студентами, навіть у такий складний період. А також наголосив, що класні керівники академічних груп, з метою своєчасного надання необхідної допомоги, мають постійно контролювати стан успішності й комунікації студентів з викладачами, можливості їх виходити на зв'язок і виконувати завдання та знати про місце їх перебування.

     Шинкарук В.Д. скорегував роботу адміністрації та колективу коледжу у напрямку організованого набору 2022 року до коледжу та вступу випускників до базового закладу вищої освіти, зокрема, й на міжкафедральну навчальну лабораторію НУБіП України.

     Ми вдячні директорці ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Олені Литовченко за надану фінансову допомогу та директорці ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Світлані Пилипишин за комп’ютер і комп’ютерні аксесуари, які було передано і доставлено у коледж за сприяння Василя Шинкарука.

Щиро дякуємо за підтримку та поради!
Ми згуртовані та націлені на перемогу!
Усе буде Україна!


Вікторія Сова,
заступник директора
з навчальної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook