СТВОРЕННЯ ГАЗОНІВ

10 червня 2022 року
    Вивчення теоретичного матеріалу неможливе без практичних навичок. Під час проходження навчальної практики з дисципліни "Декоративні газони" здобувачі освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство ознайомилися із технологією створення та догляду за газоном.
     У історичних описах згадуються газони, що існували в садах персів, греків і римлян ще до Різдва Христового, хоча конкретних свідчень цьому украй мало. Один із ранніх малюнків газону виявлений в одному з рукописів європейського походження, датованою періодом між XIV-XVI ст. Газон в ландшафтному дизайні служить основним фоном, на якому створюються композиції з дерев, кущів та квітів, розміщуються малі архітектурні форми.
  Здобувачі освіти групи СП-19 засвоїли не лише історію створення газонів, але й технологію влаштування газонів різними способами, влаштування дренажу, вивчили способи боротьби з бур'янами та хворобами, засвоїли техніку стрижки та інші рекомендації щодо догляду за газоном згідно календарного графіку робіт. Під час захисту звітів з навчальної практики "Декоративні газони" здобувачі освіти продемонстрували високий рівень знань та практичних навичок, отримали позитивні оцінки.

Керівник практики – Руслана ТАТАРЧУК 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook