Маркетолог – професія майбутнього!

25 жовтня 2022 року
      Вітаємо зі святом Днем маркетолога - самого креативного, розумного і досвідченого працівника!
     «І швець, і жнець…» — приблизно так може відповісти маркетолог на питання, чим займається. Цей фахівець повинен знати ринок, покупця та його справжні бажання. Навіть ті, про які клієнт і сам не здогадується. Формувати імідж бренду та попит на продукт, проводити дослідження та багато іншого.
     Хочемо побажати безпомилкових прогнозів, вірних досліджень і чіткого аналізу в роботі, безперешкодної діяльності і вірної удачі, величезних успіхів і відмінної зарплати, море життєвого задоволення, щасливих подій і міцної любові під мирним небом України.
     У сучасному світі не можна навіть уявити ефективне функціонування жодного підприємства, компанії, організації, фірми без маркетолога, адже саме він – ключова фігура успішного бізнесу. Вдало налагоджене виробництво, новітня техніка, технології та останні досягнення ноу-хау – все це не дає необхідного ефекту без основної  складової бізнесового механізму – вдало розробленої маркетингової програми. Саме маркетинг задає рух усьому світу і є основною сферою сучасного бізнесу. Маркетинг – поняття багатогранне, яке включає сукупність важливих елементів сучасного бізнесу, але одночасно і просте. А спеціальність "Маркетинг" завжди є модною, престижною і високооплачуваною та забезпечує постійне кар'єрне зростання,
     25.10.2022 року заступник декана факультету аграрного менеджменту, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України Карпенко Лариса провела відкриту лекцію для здобувачів освіти 2 та 3 курсів коледжу на тему: «Професія маркетолога», де студенти отримали вичерпну інформацію про свою майбутню професію та отримали відповіді на поставлені запитання.
Дякуємо колективу факультету аграрного менеджменту НУБіП України за співпрацю та профорієнтаційну роботу!
Лис Людмила, викладач

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook