Студенти коледжу приймають участь в спортивних заходах

12 грудня 2022 року

Підходить до завершення 2022 рік. Він став надзвичайно складним через збройну агресію росії та запровадження воєнного стану на всій території України. Незважаючи на всі прогнози ми змогли не тільки вистояти, але й завдати істотних втрат ворогові.

В умовах воєнного стану перед фаховою передвищою освітою постала нагальна потреба продовжити підготовку фахівців, які будуть здатні відновити економіку нашої країни і забезпечити виховання здорової нації та збереження й зміцнення здоров’я молодого покоління.

Виховання здорового молодого покоління є основним завданням дисципліни «Фізична культура», а також різноманітних спортивних секцій, спортивних змагань тощо. Використання різноманітних видів фізкультурної діяльності в навчальному процесі сприяє профілактиці професійних захворювань, підвищенню працездатності, організації повноцінного дозвілля, боротьбі зі шкідливими звичками, створюють умови для пізнання власних можливостей і забезпечують оптимальні обсяги рухової діяльності.

Студенти Боярського фахового коледжу НУБіП України в цей складний воєнний рік окрім занять з фізичного виховання приймали активну участь у різноманітних спортивних заходах. Незважаючи на скрутну ситуацію, наші студенти брали активну участь в різноманітних спортивних турнірах та чемпіонатах, де продемонстрували пристойні результати.

Так студентка другого курсу спеціальності 101 Екологія, Радок Іванна в складі команди на чемпіонаті України з Черлідингу 4 грудня 2022 року в м. Львів посіла 1 місце.

Студент першого курсу спеціальності 201 Агрономія вперше потрапив на відкритий чемпіонат України серед спортсменів 2004 року народження, де змагався зі стрільби з пневматичної зброї та зі стрільби кульової 7-13 листопада 2022 року в м. Львів і показав непоганий результат, лише декілька очок йому не вистачило, щоб пробитися до фіналу.

Хотілося б відмітити також нашого спортсмена з боксу Сідорук Мирона (група ТТ-20) який показав хороший результат на обласних змаганнях.

В переддень нового 2023 року хочеться щиро подякувати всім студентам за активну життєву позицію та ведення здорового способу життя і побажати якнайшвидшої Перемоги, мирного неба і нових спортивних та освітніх досягнень!

 

Викладачі фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook