ІХ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ

29 березня 2023 року
29 березня 2023 року відбувся ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, основною тематикою якого є відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік.
Основною метою форуму є стала взаємодія громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновлення України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.
Боярський фаховий коледж на заході представляла Надія МАНІШЕВСЬКА з доповіддю «Діяльність гуртка «ECOSPERE».
Громада, влада, бізнес та медіа зібралися разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій.
Уже дев’ятий рік поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку стає майданчиком для згуртування кращих спікерів країни, які формують молодіжну та соціальну політику.
Пряму трансляцію можна переглянути на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco.  
Організатори заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Lets do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти та обласних державних адміністрацій.

 

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Надія МАНІШЕВСЬКА, керівник гуртка «ECOSPERE»

 

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook