СТУДЕНТИ НІЖИНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ВІДВІДАЛИ НУБІП УКРАЇНИ

6 квітня 2023 року

     В Ніжинському фаховому коледжі безперервно триває роз’яснювальна робота серед студентів випускних курсів щодо можливості продовження їх навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, адже саме базовий заклад зі своєю потужною матеріальною базою та кваліфікованим кадровим складом може допомогти нашим випускникам реалізувати свої плани, стати справжніми фахівцями й зробити успішну кар’єру.    

       Через воєнний стан та безпекову ситуацію в країні тривалий час профорієнтаційні заходи проводилися в онлайн-форматі і тільки зараз студентам-випускникам випала нагода особисто відвідати університет.
       «Краще один раз побачити, ніж сто раз почути…» – ця народна мудрість знаходить своє підкріплення практично у всіх сферах людського буття і ми самі часто переконуємось в тому, що побачене справляє на нас більше враження і надовго залишається в пам`яті, ніж те, про що ми лише почули.
       Саме тому 06 квітня 2023 року студенти випускних курсів спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології» в супроводі голови циклової комісії з транспортних технологій Любові Дяченко і голови циклової комісії з експлуатації машин і обладнання та фундаментальних дисциплін Олександра Кириченка відвідали механіко-технологічний факультет і факультет конструювання та дизайну НУБіП України, познайомилися та поспілкуватися з керівництвом факультетів і представниками кафедр, а також оглянути сучасну матеріально-технічну базу.

  

       Майбутніх абітурієнтів зустрічали Вячеслав Братішко, декан механіко-технологічного факультету, доктор технічних наук, старший науковий співробітник і Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну, кандидат технічних наук, доцент, які ознайомили присутніх із спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультетах, розповіли про особливості вступної кампанії у 2023 році для випускників ОКР «Молодший спеціаліст» та ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та відповіли на численні запитання.
      Студенти з перших вуст отримали інформацію про НУБіП України, на власні очі побачили як проходить освітній процес в університеті тощо.

  

 

 

 

       Представники кафедр університету зробили все можливе, щоб не залишити байдужим жодного відвідувача: розповіли про тісну співпрацю з провідними компаніями, агроформуваннями та виробниками сільськогосподарської техніки, що дає можливість в подальшому студентам університету опановувати і в майбутньому мати справу з надсучасним обладнанням і технологіями, а також продемонстрували роботу сучасних лабораторних стендів і механізмів.
      Після цього була прогулянка територією університету з відвідуванням його перлини – Ботанічного саду.

  

      Дякуємо керівництву і науково-педагогічним працівникам механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну НУБіП України за чудову  зустріч, надзвичайно приємне спілкування та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Тетяна ШЕЇН,
заступник директора з навчально-виховної коледжу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook