Засідання групи кадрового забезпечення з обговорення освітньо-професійної програми ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ

3 квітня 2023 року
31 березня 2023 року відбулося засідання групи кадрового забезпечення з розгляду освітньо-професійної програми ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ для підготовки здобувачів фахової передвищої освіти Боярського ФК НУБіП України за освітньо-професійним ступенем «Фаховий молодший бакалавр» на платформі Google Meet .
 У роботі взяли участь члени групи кадрового забезпечення: Віктор СИДОРКО, Наталія СИДОРКО, керівник групи Наталія ГРИЦИШИН, голова циклової комісії технічних дисциплін Людмила СТЕПАНЕНКО, викладачі циклової комісії технічних дисциплін Іванна ГЕТМАНЬЧИК, Алла ПУШКАР, здобувачі освіти академічної групи ГЗ-20 спеціальності 193 Геодезія та землеустрою Вікторія ГРИЩЕНКО, Дар’я ВИННИК, зовнішні стейкхолдери – Світлана ПРОЦЕВСЬКА - начальник управління з виконання міської цільової програми КП «Київський інститут земельних відносин», Микола СКОРИК- фізична особа-підприємець, сертифікований інженер-землевпорядник.
На засіданні розглянули та одноголосно схвалили зміст освітньо-професійної програми ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ спеціальності 193 Геодезія та землеустрою освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» 2023 року.
У ході обговорення проєкту були надані пропозиції до ОПП, які є актуальними, враховуючи вимоги сьогодення, і сприятимуть наданню системних та якісних професійних знань, формуванню вмінь та навичок здобувачами освіти.
Було прийнято рішення подати проєкт освітньо-професійної програми ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій на розгляд та схвалення педагогічною радою Боярського ФК НУБіП України.
 
Наталія ГРИЦИШИН,
керівник групи кадрового забезпечення
 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook