ВІДБУЛАСЯ ТРАДИЦІЙНА ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ КОЛЕДЖУ З ОРГАНАМИ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

10 квітня 2023 року
10 квітня була проведена зустріч з новообраним складом студентського самоврядування, на якій директор коледжу Олена Литовченко, в першу чергу, привітала новообрану голову студентської ради коледжу Анну Шостку, а також оновлений склад студентської ради й побажала їм активності, креативності, наполегливості в роботі та підтримки однодумців, здобуття досвіду організаційної роботи в колективі.

 

Далі зупинилася на питаннях нормативно-правової бази діяльності студентського самоврядування, спираючись на Закон України «Про фахову передвищу освіту» (ст.41), його участі в організації освітньої діяльності закладу освіти та здійсненні профорієнтаційної роботи. Зі свого боку директор пообіцяла підтримку студентській раді коледжу в реалізації запропонованих ними заходів, у тому числі й фінансову, та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю усіх представників колективу задля розвитку коледжу.

 

 

Голова студентської ради Анна Шостка представила голів відповідних секторів та поділилася планами роботи студентського самоврядування на майбутнє. Кожен представник висловив свої пропозиції та було запропоновано ввести деякі нововведення як у роботу студентської ради так і коледжу в цілому.

 

 

Вітаємо новообраний склад студентської ради коледжу й бажаємо успіхів і наполегливості в роботі, нових цікавих ідей та реалізації планів!
 
Ганна Ковтун,
культорганізатор коледжу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook