УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ В НІЖИНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ ПИСАНОК

14 квітня 2023 року

     Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень, свято, яке зміцнює віру в наших серцях і дарує надію на скорішу перемогу України!

       Цьогоріч, напередодні Великодня у «чистий четвер», у місті Ніжині в рамках проведення VIII фестивалю писанок відбулося традиційне прикрашання писанками живого дерева, яке отримало назву «Дерево єднання».
       Кілька років поспіль місцеві жителі прикрашають Великоднє дерево святковими писанками, крашанками, зробленими власними руками. До заходу долучилися вихованці дошкільних закладів, школярі, педагоги, представники інших колективів, а також всі охочі, які довели, що ми – справжні українці, які шанують свої звичаї й традиції! Навіть у такий складний для країни час ніжинці об’єдналися, зібралися духом і підготували справжні шедеври для Великоднього дерева.
       До даної акції долучилися і студенти Ніжинського фахового коледжу НУБіП України, які не змогли залишитися осторонь і не прийняти участь в міському заході. Найяскравіші писанки, виготовлені власноруч, які символізують єднання мрій кожного українця про найшвидшу перемогу й мир в Україні, зараз прикрашають святкове деревце нашого міста.

 

 

 

 

       Дякуємо студентам відділення економіки, логістики та інформаційних систем, зокрема, Анастасії Білименко (група ОН221), Владиславу Білану (група ПН211), Владиславу Бойку (група КН221), Катерині Гой (група ОН221), Наталії Гомоляко (група КН221), Андрію Коворотньому (група ПН221), Христині Науменко (група ПН221) та Анні Шостці (група ПН211), які долучилися до заходу, за що отримали Подяку від міського голови Олександра Кодоли.

 

 

 

 

  

       Крім того,  на центральній площі міста, поруч з міською радою, встановили алею писанок з 12 унікальних писанок ручної роботи, яку майстри створили ще минулого року. Нехай це величне свято наповнить серця українців світлими почуттями надії й любові, дарує щастя та добро!
 
Ганна Ковтун,
культорганізатор коледжу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook