Захист дипломних проєктів спеціальності 122 "Комп'ютерні науки"

24 червня 2023 року

Згідно з навчальним планом і графіком навчального процесу 21-23 червня 2023 року відбувся захист дипломних проєктів студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 122 Комп'ютерні науки у Боярському ФК НУБіП України.

Головою екзаменаційної комісії була Голуб Белла Львівна, завідуюча кафедри комп’ютерних наук НУБіП України, кандидат технічних наук, доцент.

Студенти груп КН-19 та КНз-20 представили авторські проєкти, продемонстрували високий рівень знань і успішно захистили свої роботи. Кожен проект був унікальним, віддзеркалюючи творчий потенціал та особистий підхід студентів до розробки програмного забезпечення. Ряд робіт мають практичну спрямованість і можуть бути задіяти в навчальному процесі.

Після захисту Голуб Б.Л. запросила випускників до подальшого навчання в НУБіП України.

Захист дипломних проектів є важливою подією для здобувачів освіти, оскільки він свідчить про їхню підготовку та готовність до професійної діяльності. Рішенням екзаменаційної комісії, їм була присвоєна кваліфікація «технік-програміст». Бажаємо випускникам успіхів у подальшій кар'єрі та реалізації своїх професійних цілей у сфері комп'ютерних наук.

 

Олександр МАГДИБОР, викладач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook