Успішний старт нового навчального року для студентів старших курсів Ірпінського фахового коледжу НУБіП України: нові перспективи та можливості

14 серпня 2023 року

     14 серпня 2023 року Ірпінський фаховий коледж НУБіП України знову наповнився юнацькими голосами, сміхом та молодою енергією, адже для студентів старших курсів розпочався новий 2023-2024 навчальний рік. Війна – час великої кризи, але і час нових сподівань. Вона внесла свої корективи та навчила цінувати те, що маєш та прагнути більшого. Тому цьогоріч хотілося зустрітися якнайшвидше під мирним українським небом.

     Літні канікули завершилися яскравою та вражаючою зустріччю у стінах коледжу. Студенти та викладачі з нетерпінням чекали цього моменту, коли знову зможуть продовжити свою спільну освітню подорож. Майбутні економісти, обліковці, фінансисти, маркетологи, підприємці, айтішники та харчовики з новими силами та натхненням повернулися за парти.

     Новий 2023-2024 навчальний рік обіцяє бути часом нових можливостей та досягнень. Коледжанська родина поповнилася новими викладачами-практиками, які зможуть надати освітньому процесу новий імпульс та передати знання допитливим студентам.

     До початку навчального року було проведено поточні ремонтні роботи аудиторного фонду та закладено фундамент подальшого осучаснення корпусів для зручності та комфортних умов для навчання студентів.

     У новому навчальному році для здобувачів освіти відкриються нові перспективи у навчання та саморозвитку. Лекції від провідних фахівців, практичні заняття, конкурси та проєктні завдання допоможуть здобути нові знання та навички, необхідні для подальшого успіху.

      Коледж продовжує свій ефективний шлях. Ми вдосконалюємось незважаючи на виклики сучасності, будуємо та втілюємо грандіозні плани та задуми в життя. Бажаємо студентам цікавих пар, відмінних оцінок та задоволення від навчання!

      Віримо у нашу перемогу над ворогом та щиро дякуємо кожному Захиснику та Захисниці України за можливість повноцінно здобувати фахову передвищу освіту в умовах повномасштабного вторгнення рф.

Слава Україні!

Героям Слава!

Тетяна Семененко,

завідувач відділення підприємництва та

інформаційних технологій

Ірина Дерев’янко,

завідувач лабораторії маркетингу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook