Перше випробування на шляху до вступу в аспірантуру із спеціальності 211-Ветеринарна медицина пройшло успішно

17 серпня 2023 року
НДІ здоров’я тварин

   16 серпня 2023 року стартували вступні випробування для вступників на здобуття третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (PhD за спеціальностю 211 Ветеринарна медицина (освітньо-наукові програми (ОНП) «Незаразна патологія тварин» і «Заразна патологія тварин»).

   Вступники складали екзамен із спеціальності перед комісією під головуванням директора НДІ здоров’я тварин, гаранта ОНП «Незаразна патологія тварин», доктора ветеринарних наук Сергія Голопури. Члени комісії: декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, академік НААН Микола Цвіліховський, доктор ветеринарних наук Дмитро Засєкін, доктор ветеринарних наук Наталія Грушанська, доктор ветеринарних наук, гарант ОНП «Заразна патологія тварин» Марина Галат, доктор біологічних наук, гарант ОНП «Біологія» Лілія Калачнюк, доктор ветеринарних наук, гарант ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Ольга Якубчак.

   Всі вступники показали грунтовні та глибокі знання відповідаючи на отримані в білеті та задані членами комісії питання. Кожен здобувач також перед комісією презентував свої дослідницькі пропозиції з обраного напрямку ветеринарної медицини, які достатньо високо були оцінені науковими керівниками та підтверджені екзаменаційною комісією. Необхідно зазначити, що більшість із вступників – це професіонали своєї справи, з великим життєвим, професійним, а окремі, і науковим досвідом, які готові привнести в галузь ветеринарної медицини нові відкриття та здобутки на благо незалежної України.

   Бажаємо вступникам показати такі ж знання на вступних випробуваннях з філософії та іноземної мови і чекаємо поповнення здобувачів PhD у своїй родині факультету ветеринарної медицини!

Директор НДІ здоров'я тварин Сергій Голопура

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook