Отримувати якісні знання разом з науковою бібліотекою легко

22 серпня 2023 року

       Важливою складовою навчання в університеті є доступ до інформації, до першоджерел, тобто книг. За допомогою підручників і навчальних посібників, а також іншої літератури студент (і не тільки) має змогу вивчати, досліджувати різні галузі науки, зокрема й самостійно.
     Перший семестр нового навчального року розпочався в університеті 14 серпня 2023 р. у змішаному форматі. За перший тиждень навчання до бібліотеки звернулося 419 студентів-першокурсників, у яких навчання розпочалося очно. Їм було видано 527 прим. навчальної літератури.

 

 

 

 

 


     Також активно запрацював бібліотечний сервіс «Електронна доставка документів». Протягом тижня вже розіслано 7378 підручників і навчальних посібників в електронному форматі на 923 електронних адреси.
    До речі, цьогоріч ми створили
онлайн-анкету, насамперед, для першокурсників, де студенти вказують свою електронну адресу, факультет і спеціальність, і вже впродовж наступних двох днів отримують на власну електрону скриньку необхідні навчальні видання в електронному вигляді.

 


     Впродовж першого місяця навчання бібліотека традиційно проводить для першокурсників заняття з інформаційної культури, під час яких ми знайомимо студентів з бібліотечним фондом, послугами та сервісами наукової бібліотеки, розповідаємо про засади академічної доброчесності.

 

 

 

 


     А наприкінці таких зустрічей бібліотекарки пропонують першокурсникам квест – змагання з кмітливості, логічного мислення, командної роботи та швидкості. По завершенню на учасників чекають приємні призи.

 

 

 

 

 


     За перші дні навчання у науковій бібліотеці пройшло вже 4 заняття з інформаційної культури. Дякуємо кураторам груп за співпрацю, а саме: Юлії Перегуді, доценту кафедри глобальної економіки; Ірині Сопівник, завідувачці кафедри соціальної роботи та реабілітації; Олександру Банному, заступнику декана з навчально-виховної роботи факультету конструювання та дизайну; Сергію Сендоніну, доценту кафедри лісівництва.

 


     Наші заняття продовжуються і ми гостинно запрошуємо всіх, як студентів, так і їх кураторів, відвідати наші креативні бібліотечні заняття з інформаційної культури, за детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 067 506 37 65, Неллі Юріївна.
     Тож, вітаємо всіх з початком нового навчального року і гостинно запрошуємо до книгозбірні. І пам’ятайте – з науковою бібліотекою навчатися легко.


Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook