Перші враження студентів психологів про знайомство з цікавинками університету

27 серпня 2023, 20:16
м. Київ

    Шамшур Руслан, студент групи ПС23003б
Посвята у студенти стала незабутньою пригодою, яка об'єднала нас у велику спільноту молодих людей. Це був захоплюючий досвід, повний веселощів, нових знайомств та незабутніх моментів. Організатори створили неперевершену атмосферу та вражаючі заходи, що зробили цю подію незабутньою. Посвята дала можливість краще познайомитися зі своїми однокурсниками та почати навчання з ентузіазмом та драйвом. Це був початок неймовірної подорожі у студентське життя.

 

  Корольова Олена, студентка групи ПС23003б. Ми відвідали чудовий ботанічний сад університету НУБіП. Я була вплетена величезною кількістю рослин, фігур з дерева та відкритими аудиторіями. Мені дуже сподобалося там гуляти за рахунок історичних місць, де можна було дізнатися більше про сам університет. Найбільше мені впало в душу великі постаті мамонтів та невелике озерце з містком у японському стилі. Впевнена що буду там гуляти ще не один раз і насолоджуватися цим садом.

 

   Мороз Ярослава, студентка групи ПС23003б

Нещодавно я побувала в ботанічному саду НУБіП та була дуже приємно вражена красою, яку побачила навколо себе. Мені дуже сподобалося різноманіття рослин та цікавих дерев'яних скульптур, які чудово вписувались в цей надзвичайний ландшафт саду, а ще, на території знаходиться дуже багато альтанок, де можна відпочити навіть під час невеликої перерви між лекціями. В спекотні дні, якщо у вас є бажання, можна також посидіти біля маленького фонтану та сховатися від сонця.
Була дуже вражена, що це місце знаходиться поряд з моїм домом, а тепер я маю змогу бачити цю красу кожний день коли прямую до університету.

 

    Маркєлова Юлія , студентка групи ПС23003б
В перший тиждень навчання , наша група разом з куратором відвідали ботанічний сад НУБіП України , що принесло нам всім позитивні емоції . Я була приємно вражена побачивши територію. Різноманітні дерева , рослини , озера, статуї, і навіть парти для навчання на вулиці. Все прибрано, чисто та доглянуто . Вражає рівень старанності, яку вкладають працівники в цей ботанічний сад.

 

    

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook