ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 275.03 «ТРАНСПОРТНІ ТЕХНОЛОГІЇ (на автомобільному транспорті)»

6 вересня 2023 року

     06 вересня 2023 року відбувся захист звітів щодо проходження технологічної практики студентами груп ПН201 та ПН212ск спеціальності 275.03 «Транспортні технології» (на автомобільному транспорті).

Практика мала на меті поглиблення та закріплення теоретичних знань студентів з організації автотранспортних перевезень та диспетчерського керівництва рухомим складом, а також здобуття практичного досвіду аналізу результатів роботи автомобілів на лінії. 
       Cтуденти успішно пройшли технологічну практику на базі провідних транспортних, сільськогосподарських та переробних підприємствах Чернігівської області.
       Під час практики студенти мали можливість ознайомитися з підприємством, його структурою та діяльністю; рухомим складом бази практики, а також з процесами управління перевезеннями; дослідити транспортні потоки, проаналізувати дані щодо обсягів перевезень, маршрутизацію та ефективність.
       Під час практики студенти також брали участь у різних видах робіт, пов'язаних з управлінням транспортними потоками, оптимізацією маршрутів та використанням інноваційних технологій, отримали цінний досвід у реальних умовах роботи з транспортними системами та засвоїли практичні навички аналізу.
       Презентації, підготовлені студентами, разом зі звітами та доповідями є важливою частиною практики, адже вони демонструють здатність здобувачів освіти застосовувати свої знання та навички на практиці. Високий рівень презентаційних матеріалів свідчить про грунтовне розуміння теоретичного матеріалу, а також активну участь студентів у різних видах діяльності підприємств.

       Відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення, які продемонстрували студенти, є важливими якостями молодих фахівців. Ці якості неодмінно допоможуть їм у подальшій кар'єрі, а також сприятимуть їхньому професійному зростанню.
       Отриманий досвід під час проходження практики є цінним активом для студентів, який допоможе їм успішно застосовувати свої знання та навички у майбутній професійній діяльності, вирішувати складні завдання та ефективно керувати рухомим складом. Бажаємо студентам подальших успіхів і досягнень у їхній майбутній кар'єрі!
 
Любов Дяченко,
голова циклової комісії з транспортних технологій
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook