НІЖИНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЄ ГОСТЕЙ

19 жовтня 2023 року

       Протягом 17 і 18 жовтня Ніжинський фаховий коледж НУБіП України радо зустрічав гостей – учнів 9-х класів Ніжинської гімназії № 3.

      З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач відділення економіки, логістики та інформаційних систем, заступник відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Тетяна Романенко, яка розповіла про те, що коледж є відокремленим структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України, який займає високі позиції в рейтингах та має потужну матеріально-технічну базу. Ознайомила гостей із структурними підрозділами коледжу, організацією освітнього процесу, матеріально-технічною базою, можливістю ступеневої освіти й наголосила на перевагах навчання в нашому закладі освіти. Із задоволенням гості слухали про культурно-масову, спортивну та громадську діяльність, можливість усіх бажаючих реалізувати свої таланти в спортивних секціях або гуртках художньої самодіяльності.
       Крім того, присутні отримали детальну інформацію щодо особливостей вступу до коледжу, а також додаткових можливостей для майбутніх абітурієнтів, які допоможуть їм вступити до нашого закладу освіти на престижні спеціальності й успішно навчатися, у тому числі за рахунок коштів державного бюджету.

       Цікавою стала для гостей інформація від психолога Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ірини Бондаренко, яка є постійним співорганізатором і учасником профорієнтаційних заходів, які проводяться як на базі коледжу, так і поза ним.

       Далі було надано слово викладачам коледжу – керівникам студентських наукових гуртків Роману Залозному, Олександру Кириченку, Олександру Микулі, та студентам – членам наукових гуртків Анастасії Білименко, Денису Глотку, Катерині Гой, Юрію Кубраку, Дмитру Панчошному, Валентину Петруху, які продемонстрували лише частину своїх здобутків, тим самим викликавши неабиякий інтерес в учнів.
       Кожен із гостей, сподіваємося майбутніх наших абітурієнтів, на згадку про зустріч отримав рекламні матеріали про наш заклад.
       Щиро дякуємо колегам і партнерам за допомогу в організації зустрічі й сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook