ОНП «ЗАРАЗНА ПАТОЛОГІЯ ТВАРИН»: ЗАХИСТ ТЕМ І МЕТОДИКИ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ АСПІРАНТІВ ПЕРШОГО РОКУ НАВЧАННЯ

1 лютого 2024 року
НДІ здоров’я тварин

   29 січня було проведено робоче засідання представників освітньо-наукової програми «Заразна патологія тварин» у відповідності до затвердженого «Положення про організацію освітнього процесу підготовки здобувачів ступеня PhD в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зі змінами)».

   У відповідності до розпорядження №1 від 12 січня 2024 року НДІ здоров’я тварин було затверджено склад комісії для проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження для ОНП «Заразна патологія тварин». Таким чином, до складу комісії увійшли професори Валерій Ушкалов, Наталія Сорока, Михайло Прус і доцент Олександр Мартинюк. Головою комісії було призначено професора Марину Галат.

   У ході засідання свої теми і методики дисертаційних досліджень захищали аспіранти першого року навчання освітньо-наукової програми: Ліліана Давидовська, Оксана Кравчук, Раїсі Пур Мохаммад Казем Голам, Валерія Тьопла і Наталія Мазур.

   Присутні члени комісії відзначили високий рівень підготовки аспірантів до виконання поставлених завдань дисертаційних досліджень і побажали їм успіхів у їхньому подальшому втіленні.

Гарант освітньо-наукової програми «Заразна патологія тварин»
Марина Галат

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook