ВИБІР МАЙБУТНЬОГО НА ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БОЯРСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

19 лютого 2024 року

17 лютого 2024 року у Боярському фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей в очному режимі. Це важлива подія для того, щоб потенційні студенти мали можливість детальніше ознайомитися з нашим закладом освіти.

Програма Дня відкритих дверей передбачала презентацію спеціальностей, досліди з екології та агрономії. Викладачі технічних дисциплін провели квест «Геодезичний трикутник», де познайомили учнів та їх батьків із спеціальними приладами. Майбутні програмісти мали можливість ознайомитися із фаховими проектами наших здобувачів освіти.

Цікавим став майстер-клас зі створення вінка зі сухоцвітів, а також побудова логістичного маршруту за допомогою програми «ANT-Logistics». Викладачі економічних дисциплін вдало провели гру «Економбатл», у якому взяли участь як учні, так і їх батьки.

Директор коледжу Сергій КРОПИВКО під час зустрічі розповів про структуру фахової передвищої освіти, зокрема Боярського коледжу, ознайомив зі спеціальностями, звернув особливу увагу на принципи та цінності, що визначають освітні стандарти. Він наголосив на сучасних методах навчання та практичній спрямованості нашого закладу освіти.

Відповідальна секретар приймальної комісії Вікторія ВІРКО ознайомила майбутніх абітурієнтів з основними етапами вступу, створення електронного кабінету та подачі заяв. Вона наголосила на важливості написання мотиваційного листа, особливостях складання індивідуальної усної співбесіди.

День відкритих дверей у Боярському фаховому коледжі виявився насиченим та цікавим для вступників. Такі заходи відіграють важливу роль у допомозі учням приймати обдумані та відповідальні рішення щодо свого майбутнього. Ознайомлення зі спеціальностями, можливостями та професійним оточенням допомагає їм зробити правильний вибір щодо свого навчання та кар’єрного шляху.

Бажаємо вступникам успіху у виборі та надіємося, що навчання у Боярському фаховому коледжі стане для них важливим етапом у досягненні професійних та особистих цілей.

 

 

Вікторія ВІРКО,

відповідальна секретар приймальної комісії

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook