Студмістечко: огляд гуртожитків триває

14 березня 2024 року
  На виконання розпорядження Станіслава Ніколаєнка, ректора НУБіП України, в університеті триває огляд студентських гуртожитків та відверта комунікація із мешканцями членами ректорату. Валерій Іщенко, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності відвідав гуртожитки № 3 і 5.

  Гуртожиток № 5, що розташований по вул. Юлії Здановської став першим у списку місць, які необхідно відвідати проректору. У ньому мешкають представники двох факультетів: механіко-технологічного і конструювання та дизайну. Як зазначив В’ячеслав Братішко, очільник механіко-технологічного факультету, спеціалісти цих напрямків є дуже затребуваними, у зв’язку з останніми подіями в державі. Після обходу території, студентських кімнат, місць загального користування, укриття, Валерій Васильович зібрав мешканців у читальному залі, де коротко провів екскурс про стан справ в університеті з господарської сторони. Проректор закликав до економії, адже ціни на енергоресурси невпинно зростають.

 

  У гуртожиток № 6, спільно із керівництвом факультету ветеринарної медицини і гуманітарно-педагогічного факультету завітав головний інженер університету Олег Самсонюк, концентрувавши увагу присутніх на дотриманні належного санітарного стану в житлових кімнатах. Олег Петрович, закликав нести відповідальність за майно в кімнаті і берегти його. Наголосив про необхідність дотримання правил з пожежної безпеки, а також важливість реагування і розуміння подальших дій студента під час оповіщення «Повітряна тривога».

  Останнім завітали у гуртожиток № 3, який з моменту початку повномасштабного вторгнення зазнав чимало змін. Проте, як тільки отримали змогу поселяти студентів – одразу взялись до роботи: косметичні ремонти, заміна сантехнічного обладнання, облаштування житлових кімнат тощо. Тут віднедавна осіли студенти лише гуманітарно-педагогічного факультету – розповів проректор. Декан факультету, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, завідувач гуртожитку та інші учасники зустрічі під керівництвом Валерія Іщенка відвідали студентські кімнати, перевірили стан кімнат для вмивання, кухонь, і звісно укриття. Гуманітарії активно спілкувались з керівництвом вузу. Найбільшого обговорення торкнулось питання щодо встановлення і відновлення роботи пральних машинок. Валерій Васильович, пообіцяв в короткий термін усунути цю проблему.

  Підсумувавши зустрічі у трьох гуртожитках, можемо виділити основний меседж ректорату: належний санітарний стан житлових кімнат, дотримання Правил внутрішнього розпорядку, реагування на оповіщення про небезпеку, бережливе відношення до інвентарю та звісно, запорукою успіху є ефективна співпраця із господарським відділом університету.

  Продовжуємо працювати над покращенням кампусу.

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook