Ректорат: новий склад приймальної комісії та правила прийому

26 березня 2024 року
  26 березня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. За традицією хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих у російсько-українській війні.

  Ректор університету представив новий склад приймальної комісії, яка приступила до виконання своїх повноважень на трирічний термін. Відповідальним секретарем призначений Олексій Соломка, його заступниками – Роман Жила, Євгенія Кривов’яз, Надія Стацюк та Володимир Блищик.

  З днем народження привітали директора Агрономічної дослідної станції Юрія Россомаху – ректор Станіслав Ніколаєнко вручив йому пам’ятний подарунок та почесну грамоту університету.

 Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка представив проєкт правил прийому до НУБіП України в 2024 році. Основними відмінностями стали обмеження кількості заяв 15-ю, заборона прийому без вступних іспитів, як це було минулого року лише за мотиваційним листом, для спеціальностей 081, 281, 291 конкурсний бал має бути не нижчим 150, запроваджується ЄФВВ для випускників коледжів, ЄВІ для вступників до аспірантури. Також Олексій Соломка навів особливості відбору абітурієнтів до бакалаврату, магістратури та аспірантури. Ректорат рекомендував вченій раді правила прийому до затвердження.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про зміни в Положенні про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НУБіП України та Положенні про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України в 2024 році. Проєкти схвалені ректоратом та рекомендовані вченій раді університету до затвердження, після чого вони будуть опубліковані на офіційному сайті.

  Результати опитування старост академічних груп та завідувачів кафедр представив начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Результати досліджень передані в підрозділи для аналізу і врахування в роботі. Навчальному відділу доручено продовжити практику опитувань та анкетувань для дослідження думки студентства і науково-педагогічного колективу стосовно різних сфер діяльності університету.


  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк озвучила запити на передачу в оренду нерухомого майна відокремлених підрозділів, стосовно яких ректорат прийняв вмотивовані рішення. Про результати заявники будуть поінформовані в установленому порядку.

  Начальник військово-мобілізаційного підрозділу та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський закцентував на необхідності працівником, студентом, аспірантом, докторантом особисто подавати довідку за формою 20, у разі її отримання в підрозділі, до центру територіального комплектування та соціального розвитку.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха нагадала про проведення Дня відкритих дверей 04 квітня, у зв’язку з чим протягом тижня потрібно активізувати запрошення випускників шкіл.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook