Студенти-агробіологи провели акцію «Електронна сигарета - ліхтарик для ЗСУ»

27 березня 2024 року
  Шкідливість паління важко недооцінити, оскільки будь-який вплив тютюновмісних засобів має згубний вплив на здоров'я людей і наше довкілля.

 

  Сенат студентської організації агробіологічного факультету на чолі з головою екологічного сектору Ярославом Поворознюком провели акцію «Електронна сигарета - ліхтарик для ЗСУ».
  Було зібрано понад 100 використаних електронних елементів. Також на благодійну банку ССО АБФ ми отримали матеріальну підтримку в розмірів 5000 грн від мецената. Всі кошти та матеріал були передані організації «Друк армія»https://www.instagram.com/drukarmyua?igsh=MXc3ZjYxMGtpN3g5cA==
  
 

  Сенат студентської організації агробіологічного факультету зв'язався з волонтером Олександром, який співпрацює з благодійною організацією. «Друк армія» отримала запит на виготовлення павербанків та рацій. Тому, саме за підтримки студентів агробіологічного факультету, було виготовлено 250 зарядних пристроїв та корпуси для заряджання радіостанції від павербанків. 

 

  Також було закуплено TPU (Термопластичний поліуретан) та Еластан. У подальшому також планується безпосереднє виготовлення ліхтариків.

  Попри те, що вживання тютюнових засобів є такою шкідливою і водночас розповсюдженою проблемою сьогодення, навіть з такої, на перший погляд, нездорової звички можна привнести користь для суспільства - переробка електронних сигарет на ліхтарики. 

 

Підтримуємо Збройні Сили України!
Щиро дякуємо кожному хто допомагає!
Разом до перемоги!
Слава нашим захисникам!

Тхорик Любов,
голова Сенату студентської організації
агробіологічного факультету  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook