Ярмарка професій з представниками торговельної мережі Novus для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

27 березня 2024 року
 В сучасних умовах підтримка студента, а саме його успішне працевлаштування – першочерговий акцент роботи відділу працевлаштування та видачі документів НУБіП України. Одним з ефективних методів такої співпраці є започаткування проведення «Ярмарки професій».
  21 березня 2024 року, за ініціативи та сприяння декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариси Баль-Прилипко, пройшла зустріч роботодавців зі студентами випускних курсів під назвою «Ярмарок професій».
  Цього разу у заході взяв участь відомий виробник продукції харчової промисловості  торговельна мережа Novus. Велика команда представників мережі Novus завітала на факультет, а саме: керівник департаменту підбору, навчання та оцінки персоналу Роман Вовкогон; керівник відділу з управління внутрішніми комунікаціями Наталья Степанюк; начальник відділу підбору персоналу Оксана Волосожар; регіональний керівник з управління персоналом Яніна Войцеховська; фахівець відділу підбору персоналу Микита Павленко; фахівець відділу підбору персоналу Едіє Чердакчі; начальник відділу персоналу Е-маркет (інтернет-магазин NOVUS.onlineТетяна Пастушенко.
  З вітальним словом до учасників заходу звернулася декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Вона подякувала присутнім роботодавцям за активну співпрацю, наголосивши на актуальності проведення таких заходів, оскільки це допомагає студентам отримати перший досвід роботи за спеціальністю, а роботодавцям, у свою чергу, допомагає знайти молодих і цілеспрямованих спеціалістів.
  NOVUS – мережа супермаркетів, торгових центрів і магазинів біля дому, яка динамічно розвивається. Одна із найуспішніших і найперспективніших мультиформатних мереж в Україні.
  Торговельна мережа NOVUS – це високі європейські стандарти якості обслуговування та ведення бізнесу. NOVUS забезпечує відвідувачам і покупцям високий рівень сервісу та комфорту. Завжди відкриті для співробітництва з партнерами і постачальниками, які сповідують аналогічні цінності.
  Торговельна мережа NOVUS сповідує філософію свіжих, здорових та смачних продуктів. Ми пропонуємо більше ніж 40 000 найменувань різноманітних категорій товарів (від продуктів та напоїв до одягу та садових інструментів) і широкий асортимент нашої ексклюзивної продукції. А саме – продукції власного і прямого імпорту, який завозиться в Україну спеціально для нашої торговельної мережі. Крім того, в магазинах NOVUS – хороший вибір органічних екологічно чистих та дієтичних продуктів.
  NOVUS завжди відкритий для спільних проєктів з навчальними закладами. Їхні співробітники активно беруть участь у стратегічних сесіях, проводять практичні заняття, лекції та тренінги, а також запрошують студентів на практику в магазини та офіси.
  Кульмінацією зустрічі стала чудова можливість поспілкуватись з роботодавцями, залишити контакти для співбесіди, практики та можливість скуштувати смаколики та отримати гарні призи.
  Щиру вдячність висловлюємо славним воїнам ЗСУ! Завдяки їм ми маємо можливість продовжувати навчання, отримувати освіту, в той час, як вони в неймовірно складних умовах виборюють свободу та незалежність нашої рідної України.

Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава! 

 
Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри

технології м'ясних, рибних та морепродуктів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook