Олександр Федорченко з Лубнів обирає Ірпінський фаховий коледж НУБіП України

27 березня 2024 року
  25 березня дев’ятикласник із міста Лубни Олександр Федорченко відвідав Ірпінський фаховий коледж НУБіП України, де його гостинно зустріли. Оскільки Олександр не мав змоги побувати на Дні відкритих дверей, директор коледжу Дмитро Андрійович Костюк запропонував йому провести персональну екскурсію, щоб ближче познайомитися з коледжем. Олександра ознайомили із навчальним закладом, показали навчальні авдиторії, розказали про спеціальності, які можна отримати в коледжі, а також провели гуртожитком коледжу.
 
  • Олександре, чому Ви обрали саме Ірпінський фаховий коледж НУБіП України?

— Я чув багато гарних відгуків про цей навчальний заклад. Мені про нього розповідала Ірина Анатоліївна Литвиненко з кафедри культурології, сказала, що це буде добрий старт для моєї майбутньої кар’єри, а оскільки в цьому році я закінчую 9 клас, то хочу не просто навчатися, а вже здобувати професію. Я обрав спеціальність “Менеджмент”. Від Ірини Анатоліївни дізнався про Ірпінський фаховий коледж, і мені сподобалося, що з наступного року є можливість не просто вивчати загальноосвітні дисципліни, а зосередитися на засвоєнні тих знань, які мені знадобляться для професії, якою я хочу займатися надалі.
  • Олександре, скажіть, будь ласка, що Вам найбільше сподобалося в закладі?

— Сподобалося, як мене зустріли. Я відчув себе значущою особистістю, мені приділили багато уваги, показували сучасно обладнані навчальні авдиторії, розказали про велику кількість спеціальностей і перспективу здобуття освіти саме в НУБіП. Потім мене провели до гуртожитків, де показали житлові приміщення, і я насправді був вражений умовами проживання - майже як вдома. 
 
  • Що плануєте у найближчому майбутньому?

— Успішно закінчити 9 клас і вступити в Ірпінський фаховий коледж на “Менеджмент”, а далі продовжити навчання в університеті.
  • Тож, Олександре, ми бажаємо Вам успішного завершення навчального року та вдалого вступу! Чекаємо у рядах студентів!

 
Розмовляла Тетяна Симоненко,

фахівець кафедри культурології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook