Студмістечко: співпраця з НПП «Голосіївський» – збережемо чисте довкілля!

28 березня 2024 року
  Ректор університету Станіслав Ніколаєнко дбає не лише про соціально-побутові умови мешканців всередині гуртожитків, а й акцентує увагу на належному утриманні прилеглої території і заповідної зони, поруч з якою студентам випала можливість проживати.

  27 березня мешканці гуртожитків студентського містечка № 2, 3, 8 долучились до прибирання території НПП «Голосіївський», принагідно упорядкувавши узбіччя і лісопаркову зону вздовж вулиці Еллана-Блакитного, що є прилеглою до нашого університету.
  Ольга Дубілей, провідний фахівець з екологічної освіти НПП «Голосіївський» спільно із Єлизаветою Матвєєвою, провідним гідом-перекладачем НПП «Голосіївський» провели інструктаж з дотримання правил безпеки під час прибирання і разом із студентами приступили до виконання окреслених завдань. Погода сприяла проведенню толоки, сонце спонукало до більшого ентузіазму та завзяття.

 

  «Берегти і доглядати за навколишнім середовищем – це наша спільна справа, адже мешканці, особливо з настанням тепла, проводять більшу частину вільного часу саме поза межами гуртожитків» – ділиться Сергій Стецюк, директор студентського містечка.
  Як зазначали самі студенти, спільна толока пробудила у них почуття бадьорості і позитиву, тому робота йшла легко і вправно. Незважаючи на те, що брали участь представники різних спеціальностей, а саме з факультету аграрного менеджменту, захисту рослин, біотехнологій та екології, гуманітарно-педагогічного і агробіологічного факультетів – їм вдалось знайти спільну мову й не тільки очистити довкілля, а й отримати нові знайомства.

 

 

  У такій дружній атмосфері всі попрацювали на славу, а головне одразу побачили результат!


Марта Колич,
фахівчиня студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook