У ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» відбулись вибори представників з числа студентів та штатних працівників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

11 квітня 2024 року
  11 квітня 2024 року у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» відбулись вибори представників з числа студентів та штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України.

  У виступі на зборах начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної роботи та заочного навчання НУБіП України Олександр Санченко, який був присутній на зборах, зазначив, що наказом №48-к-24 від 07 березня 2024 р. та відповідною публікацією на веб-сайті Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно з цими документами вибори ректора університету відбудуться 28.05.2024 р. Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 №1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 р. №726, Статуту НУБіП України, ректор університету обирається шляхом таємного голосування штатних наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та виборних представників Університету та відокремлених підрозділів. Виборам ректора передує процедура обрання виборних представників в Університеті та відокремлених підрозділах.
 
 
 
  На зборах трудового колективу штатних працівників Заліщицького фахового коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, головою яких був обраний Юрій Андрусик, шляхом таємного голосування одноголосно було обрано представників для участі у виборах ректора університету у кількості 10 осіб згідно квоти.
  Головою зборів студентів по виборах представників студентського колективу для участі у виборах ректора було обрано Вікторію Гутман. До складу студентської дільничної виборчої комісії  обрано 5 осіб. Таємним голосуванням обрано представників студентського колективу для участі у виборах ректора НУБіП України в кількості 12 осіб згідно квоти.
  Збори пройшли організовано. Лічильна комісія забезпечила процедуру голосування та передала відповідні протоколи до Організаційного комітету.
 
Юрій ВІЙТИК,

викладач коледжу 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook