Механіко-технологічний факультет знайомить випускників коледжів та технікумів з університетом

19 квітня 2024 року
  Традиційно декілька разів на рік Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкриває двері своїх аудиторій і лабораторій для майбутніх студентів. На цей раз гостями університету стали студенти випускних курсів коледжів і технікумів зі всіх куточків України. Завітали гості і на механіко-технологічний факультет.

  Захід урочисто відкрив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який у змістовному виступі окреслив історію та сучасність провідного ЗВО, найвагоміші досягнення та перспективи, умови навчання та розвитку студентів. Після промови ректора слово було надано відповідальному секретарю приймальної комісії НУБіП України Олексію Соломці, який навів інформацію щодо умов та особливостей вступу у 2024 році. Особливості студентського життя розкрив голова сенату студентської організації НУБіП України Олександр Вертелецький.
  Після загальноуніверситетської частини заходу частина гостей мала змогу познайомитися з механіко-технологічним факультетом, який відомий своєю інноваційністю та професійно-орієнтованим підходом до навчання. На факультет завітало понад 70 студентів випускних курсів коледжів Київської, Житомирської та Чернігівської областей, а також міста Києва, які впевнено обрали для себе подальшу освітню траєкторію за спеціальностями  «Агроінженерія», «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

  Зі вступним вітальним словом виступив декан факультету Вячеслав Братішко, який ознайомив гостей зі структурою факультету, його історією та видатними випускниками, напрямками освітньо-професійної підготовки, умовами вступу, навчання та проживання.

  Основну увагу було акцентовано увагу на співпраці факультету з провідними роботодавцями галузі. Зокрема, факультет спільно з вітчизняними і закордонними компаніями проводить наукові конкурси, де студенти мають можливість отримати не тільки вузькоспеціалізовані фахові знання, а й стипендії. У подальшому випускники механіко-технологічного факультету, які добре себе зарекомендували під час навчання і проходження виробничих практик, мають змогу отримати високооплачувану престижну роботу у цих компаніях. Студенти механіко-технологічного факультету мають можливість проходити закордонні практики, отримати посвідчення водія та тракториста-машиніста, навчатися на військовій кафедрі й отримати офіцерське звання, розвивати свої здібності у спортивних гуртках і творчих колективах.

  Про переваги та перспективи студентського життя під час навчання на механіко-технологічному факультеті розповіла заступник декана Оксана Ачкевич.

  З інформаційних відео, підготовлених кафедрами факультету, гості дізналися, як живе факультет, познайомилися з його викладачами, оцінили наповненість лабораторій новітніми машинами та обладнанням, яке дає можливість якісно підготовити сучасного фахівця.

  День відкритих дверей на механіко-технологічному факультеті став важливою подією для випускників коледжів і технікумів. Він дозволив їм краще ознайомитися з можливостями навчання та розвитку на цьому факультеті, а також отримати відповіді на всі свої питання.

    Бажаємо всім учасникам події успіхів у виборі свого майбутнього шляху та сподіваємося на їхнє приєднання до великої дружньої родини

Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Оксана Ачкевич, Володимир Романченко,
заступники декана механіко-технологічного факультету
з навчальної та виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook