Навчально-методична рада НУБіП України

22 квітня 2024, 13:00
Корпус №3, ауд. 213
 
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
1. Про розгляд та подання на затвердження вченою радою НУБіП України освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів у базовому закладі НУБіП України та фахового молодшого бакалавра, бакалавра та магістра у ВП НУБіП України для вступників 2024 року (доповідають – Рудик Я.М., Санченко О.В.)
2. Про затвердження переліку освітніх програм: які рекомендовані до повної акредитації в НАЗЯВО (доповідає – Зазимко О.В.)
3. Про затвердження переліку освітніх програм, гаранти яких виявили бажання клопотати в МОН України про продовження терміну дії акредитаційного сертифікату (доповідає – Зазимко О.В.)
4. Про особливості «Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у закладах вищої освіти, та надання їм академічної відпустки», затвердженого наказом МОН 07.02. 2024 р. № 134 (доповідає – Зазимко О.В.) 
5. Про розгляд та рекомендацію до затвердження «Положення про робочу програму навчальної дисципліни та її силабус у НУБіП України» (доповідає – Рудик Я.М.) 
6. Про створення в структурі університету міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (доповідають – Санченко О.В., Савченко В.В.)
7. Про розгляд і рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідає – Касаткін Д.Ю.)

8. Різне 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook