Студмістечко: покращуємо матеріальну базу гуртожитку № 12

19 квітня 2024 року
  Спільними зусиллями ректорату, дирекції студентського містечка, господарських служб університету, в надскладних фінансових умовах в державі ми продовжуємо поліпшення побутових умов проживання в гуртожитках.

  Ректор університету Станіслав Ніколаєнко завжди наголошує на дотриманні належного стану студентських житлових кімнат і гідний вигляд місць загального користування. Проте гуртожитки, в яких тимчасово мешкають працівники університету, також не залишаються поза увагою керівництва.
  Так, у студентському гуртожитку № 12, в якому живуть працівники разом із сім’ями, розпочались ремонтні роботи по заміні дерев’яних дверей в загальних коридорах. Співробітники столярного цеху університету, знявши необхідні мірки, виготовили дерев’яні двері. Станом на зараз, вже замінено 18 дверей з 2 по 10 поверх, вмонтовані дверні ручки, замки, роботи тривають і зараз.

  Встановлення нових дверей збереже тепло в гуртожитку та додасть естетичного вигляду у приміщенні. У подальшому, працівники ремонтно-будівельної бригади оброблятимуть двері наличниками. Окрім цього, ректорат планує в гуртожитку № 12 провести заміну вікон на металопластикові і продовжити поточні малярні роботи.

  Кожен мешканець повинен підтримувати чистоту та порядок у місцях загального користування, брати участь у всіх інших видах робіт пов’язаних із самообслуговуванням. Закликаємо дбайливо ставитись до університетської власності – приміщень, обладнання, майна гуртожитку і цінувати роботу працівників, які дбають про ваш комфорт.
  Ремонтні роботи тривають, але вагома їх частина – ще в планах, тож продовжуємо реалізовувати.


Сергій СТЕЦЮК,
директор студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook