Економічний факультет активно сприяє працевлаштуванню здобувачів освіти

22 квітня 2024 року
  19 квітня 2024 року на економічному факультеті відбувся Ярмарок вакансій, в якому прийняли участь представники 14 організацій-роботодавців.



  Зокрема, ГО «Елеос-Україна» представляла директорка з регіонального розвитку та програмного менеджменту Олена ТАНАСІЙЧУК; KPMG в Україні старша спеціалістка із залучення талантів Катерина ПОЛІЩУК та ін.; MAZARS в Україні – рекрутерка Анна КУЗОВАЯ та ін.; STARLIFE – співвласник Ігор ДАГІЛЬ та ін.; АТ «Таскомбанк»  начальник учбового центру Наталія ЧЕБУШЕВА;  АТ КБ «Приватбанк» – HR-бізнес-партнер в регіонах ГО Неля ГРЕБІНІЧЕНКО; БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна – менеджер з персоналу Анна ФЕДОРЧУК та ін.; Енергетичну митницю – начальник відділу по роботі з персоналом Олена ТКАЧЕНКО та ін.; Національну акціонерну компанію «Украгролізинг» – директор відділу лізингу Олександр ЦІОМАЛЬЧУК; НДІ УкрагропромпродуктивністьВіктор ІВАНЕНКО та ін.; ТОВ «Agsolco Ukraine» – генеральний директор Роман ОСАДЧИЙ та ін.; ТОВ «АФ «Актив-аудит» – директор Володимир МНІЩЕНКО та ін.; ТОВ «Емерджекс Аутсорсинг» – HR-менеджер Катерина ОВЧАРЕНКО та ТОВ «Лідекс Машинері» – головний бухгалтер Ольга НИКИТЕНКО.



  З вітальним словом виступив декан економічного факультету Анатолій ДІБРОВА і наголосив на важливості ефективної співпраці між ЗВО та роботодавцями та наданні здобувачам освіти можливості працевлаштування за профілем спеціальності. Особливу подяку було висловлено підприємствам за те, що вони діляться досвідом, допомагають вирішувати нагальні потреби. Відмітивши також, що крім співпраці з роботодавцями проводиться навчання в межах започаткованих соціальних проектів, зокрема з ГО «Елеос-Україна» (яка є ініціатором соціального проєкту навчання слухачок курсу «Бухгалтерський облік: від теорії до практики» для жінок, які перемістилися на Київщину з тимчасово окупованих і прифронтових територій за фінансової підтримки міжнародної благодійної організації International Orthodox Christian Charities (США)).

  Також з коротким вступним словом виступила директорка регіонального розвитку та програмного менеджменту ГО «Елеос-Україна» Олена ТАНАСІЙЧУК зазначила, що такі заходи є відмінною платформою для старту професійної діяльності. І має переконання, що не лише студенти, а й слухачки курсу "Бухгалтерський облік: від теорії до практики" отримають важливу інформацію, яка стане в нагоді при їх працевлаштуванні.

  На заході тривало активне обговорення перспектив майбутнього працевлаштування за фахом та кар’єрного зростання. Талановита молодь має залишатися в Україні, отримувати гідну заробітну плату та залишитися в Україні.



  Загалом Ярмарок вакансій пройшов у невимушеній та жвавій обстановці. Всі учасники залишилися задоволеними результатами заходу: роботодавці – кількістю та якістю потенційних працівників, а здобувачі освіти – перспективами свого працевлаштування за фахом у найближчій перспективі.
  Дякуємо усім роботодавцям, які долучилися до організації та проведення Ярмарку вакансій на економічному факультеті. Цей корисний захід створює можливості для випускників та студентів саме за результатами безпосереднього спілкування з роботодавцями, остаточно сформувати своє уявлення про професійні можливості, необхідні для роботи та потреби ринку праці.


        Переконані, що подібні заходи – запорука подальшого ефективного економічного розвитку нашої держави!

Наталія ШВЕЦЬ,
в.о. завідувача кафедри фінансів

Володимир ЛИТВИНЕНКО,
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook