«Вибір» – успішно реалізований власний проект студентки магістерської програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Інни Ручки

23 квітня 2024 року

«Вибір» – це настільна дослідницька гра для дітей та підлітків, яка допомагає дитині сформувати власну життєву позицію щодо важливих соціальних питань та розвинути навички соціальної взаємодії. Гравці роблять вибір через картки-історії та водночас формують свою точку зору. В цій грі діти досліджують соціальні питання і ситуації (боулінг, гендерна нерівність, екосвідомість, різноманітність та інклюзивність, емоційний інтелект, комунікації тощо), змінюють свою точку зору, змагаються в батлі на знання та дізнаються цікаві факти про суспільно важливі теми.

 

«Вибір» – це не тільки цікавий спосіб провести час, а й можливість інтерактивно навчитися формувати свою позицію, відстоювати її та поважати погляди інших, ухвалювати правильні рішення, взаємодіяти з людьми, утверджувати лідерські якості, розвивати емоційний інтелект і критичне мислення. Це крута освітня розвага для дітей та підлітків, яка залучає до цікавих дискусій та вибудовує загальнолюдські моральні цінності. Ознайомитися з грою та придбати її можна на сайті: https://gamesly.com.ua/vybir

  

Гру «Вибір» придумала та реалізувала студентка магістерської освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Інна Ручка. Ідея розробити проект, що мав би не тільки комерційну складову, але і соціальну місію виникла на заняттях із дисципліни «Соціальний менеджмент». Тоді Інна з командою студентів придумали ідею створення настільної гри, яка б навчила дітей розкривати та розуміти соціально важливі теми.

Минуло 2 роки з часу виникнення ідеї і, навчаючись у магістратурі, за підтримки «British camp supports», спільно з партнерами, наша студентка реалізувала свій проект, а із осені 2023 року стартували продажі гри, яка набирає популярності серед молоді, батьків, вчителів дитячих та молодіжних закладів. Інна виступила як розробник і менеджер власного проекту, тому дуже тішиться, що навчання в університеті дало їй не лише теоретичні знання і навички, а ще й практичний досвід. Слід відмітити, що Інна Ручка є учасницею наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення», талановитою і сумлінною студенткою, яка неодноразово брала участь і перемагала у різних наукових заходах.

На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту на ОПП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», гарантом якої є член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Лідія Василівна Шинкарук ми навчаємо студентів як підготувати та реалізувати проект, розробити бізнес-план, подати грантову заявку.

Бажаємо Інні успішного поширення та реалізації її гри «Вибір», а також нових вдалих проектів та ніколи не зупинятися на досягнутому. А тим, хто має ідею проекту чи власної справи і не знає з чого почати – звертайтеся до нас на кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту, приходьте на магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – ми навчимо і допоможемо.

  

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту,
керівник наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook