Ph.D. Засідання по допуску іноземних громадян для вступу в аспірантуру НУБіП України

23 квітня 2024 року
  Реалізація освітньої складової іноземних вступників є важливим кроком у розвитку міжнародної співпраці НУБіП України, а також сприяє обміну знань та культурному розширенню університетського середовища. Саме тому 22 квітня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші відбулося звужене засідання приймальної комісії по допуску іноземних громадян до складання вступних екзаменів на навчання в аспірантурі Alma mater.

  Першочергово Сергій Миколайович відзначив контингент абітурієнтів до аспірантури та наголосив, що іноземці виявили бажання вступити на такі спеціальності як: «Освітні, педагогічні науки», «Менеджмент» та «Агрономія».
  Під час засідання, протоколом приймальної комісії №4 від 22.04.2024 р. було прийнято рішення щодо проведення вступних екзаменів впродовж поточного тижня у дистанційному форматі. Декани факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук та гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька відзначили важливість наявності у вступників високого рівня володіння українською мовою, що слугуватиме твердою основою для подальшої роботи таких аспірантів зі своїми науковими керівниками.

  На завершення Сергій Миколайович Кваша доручив завідувачу відділу аспірантури Віталію Леонідовичу Вакуленку та заступнику директора ННЦ міжнародної діяльності Володимиру Юрійовичу Афанасенку провести детальний аналіз наявних можливостей створення англомовних освітньо-наукових програм для підготовки майбутніх докторів філософії.

Щиро бажаємо всім іноземним вступникам

успішного складання вступних випробувань!

 

Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook