Випускникам технікумів і коледжів: 19 квітня розпочато реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у БЄФВВ

26 квітня 2024 року
  19 квітня 2024 року розпочалась реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні для вступу на бакалаврат з аграрних наук, економіки та управління для випускників коледжів і технікумів, які отримали диплом молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра.

  Для тих, хто планує продовжити навчання за спеціальностями галузей знань 07 «Управління та адміністрування», 20 «Аграрні науки та продовольство», 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 051 «Економіка», у формулі розрахунку конкурсного бала, окрім бала НМТ, буде додатково враховано бал ЄФВВ 一 у разі реєстрації вступника для його проходження.
  Наголосимо, що вступники, які відповідають означеним попередньо критеріям, обирають БЄФВВ за бажанням.
  При цьому, участь у вступному випробуванні зможе взяти зареєстрований для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року чи в національному мультипредметному тесті 2022, або 2023, або 2024 року вступник, який має освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, та/або освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра, та/або ступінь вищої освіти молодшого бакалавра або здобуде у 2024 році освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра чи ступінь вищої освіти молодшого бакалавра та зареєструвався відповідно до вимог законодавства.

  Реєстрацію можна здійснити в очному, або дистанційному форматі, звернувшись до Приймальної комісії НУБіП України. Детальну інформацію можна переглянути за посиланням - https://nubip.edu.ua/node/144748.
  Сама реєстрація триватиме до 30 квітня 2024 року.

  Вступні випробування, що передбачають комп’ютерне оцінювання рівня підготовленості вступника до здобуття ступеня бакалавра з аграрних наук, економіки та управління, проводитиме Український центр оцінювання якості освіти.

 

СОЛОМКА Олексій,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook