Партнерство в освіті: практика співпраці ННІ неперервної освіти і туризму, економічного факультету зі стейкхолдерами

28 квітня 2024 року
  Сучасний освітній процес з підготовки висококваліфікованих фахівців у закладах вищої освіти вже неможливо уявити без тісної співпраці зі стейколдерами. Їх особлива роль полягає у забезпеченні якісної практичної підготовки під час проходження здобувачами виробничих практик, які вже заплановано по завершенню екзаменаційної сесії другого семестру 2023-2024 навчального року.
  З метою оптимального вибору здобувачами баз практик ННІ неперервної освіти і туризму спільноз економічним факультетом організовано і проведено зустріч студентів з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві: начальником відділу добору, оцінки та розвитку персоналу управління по роботі з персоналом Сергій Навроцьким та його заступницею Вікторією Самарською.
  Учасниками заходу стали студенти спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 281 «Публічне правління та адміністрування», а також слухачки курсів «Бухгалтерський облік: від теорії до практики», науково-педагогічні працівники кафедр, відповідальних за організацію і проведення виробничих практик здобувачів.
  Присутніх було поінформовано про структуру Головного управління, його основні завдання. Окрім того, С. Навроцький детально пояснив особливості і специфіку проходження виробничих практик, стажування (не лише здобувачів, а й викладачів), умови прийому на роботу і широкі можливості отримання практичного досвіду роботи з перспективами кар’єрного зростання. На конкретних практичних прикладах обговорювалися вимоги до кандидатів-спеціалістів різних структурних підрозділів Головного управління, умови їх роботи.
  В. Самарська ознайомила із гарантіями, які надаються Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві: регулярна виплата заробітної плати, надбавки, премії та доплати; щорічна основна відпустка тривалістю 30 календарних днів з виплатою грошової допомоги у розмірі середньомісячної заробітної плати; додаткові відпустки (за наявності права на них). Сергій Навроцький також повідомив про те, що на офіційному сайті Головного управління (http://surl.li/syoaa) можна детально ознайомитись з переліком вакансій, отримати інформацію щодо посадових вимог, завантажити резюме для заповнення та відправки.

  Дирекція ННІ неперервної освіти і туризму тадеканат економічного факультету щиро вдячні керівництву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві за сприяння здобувачам вищої освіти у проходженні виробничих практик та отримання ними реального досвіду роботи для досягнення успішної кар'єри в майбутньому.

 
Тереза МИКИЦЕЙ,
заступниця директора ННІ неперервної освіти і туризму
 
Анатолій ДІБРОВА,

декан економічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook