Відбулось засідання розширеного деканату на факультеті ветеринарної медицини

1 травня 2024 року
ФВМ НУБіП України
   29 квітня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на травень та ряд важливих питань, які стосуються діяльності факультету.

   У вступному слові декан Микола Іванович довів до присутніх інформацію щодо заходів які відбулись на факультеті протягом квітня.

   Заст. декана Юрій Жук повідомив, що 9 травня відбудеться ЄДКІ для студентів 6 курсу. В процесі буде задіяно сім аудиторій.  З 29 квітня протягом 5 тижнів студенти 4 курсу перебуватимуть на навчальній практиці.

   Заст. декана Сергій Деркач звернув увагу присутніх на початок залікової сесії у студентів 1-3 курсів з 6 травня, а з 20 травня починається екзаменаційна сесія. Також звернув увагу на результати щотижневого контролю відвідуваності студентами занять та відпрацювання пропущених занять.

   Заст. декана Тарас Савчук звернув увагу завідувачів кафедр на необхідності проведення виховних годин зі студентами наставниками і заходах до Дня університету.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура закцентував увагу присутніх на підготовку проєктів  фундаментальних і прикладних наукових досліджень до 15 червня.

   Завідувачі кафедр доповіли про підготовку положень про кафедри і їх структурні підрозділи.

 

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на травень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем освітній процес.

 

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести засідання у своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою. 

Слава Україні!

Максим Жуковський,
секретар розширеного деканату

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook