Студмістечко: оновлення спортивного інвентарю в гуртожитках

2 травня 2024 року
  На одній із нарад завідувачів гуртожитків, студенти озвучили прохання щодо оновлення інвентарю в спортивних залах, аргументуючи це тим, що з плином часу вони втратили необхідну функціональність. Виховання здорової молоді є пріоритетним завданням для університету, тож Сергій Стецюк, директор студентського містечка звернувся за допомогою до Олексія Мельника, голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів і у найкоротші терміни знайшли рішення та реалізували оновлення спортивного інвентарю в гуртожитках.

  На наше переконання, здоров’я – це найбільший скарб людини і як зазначає Станіслав Ніколаєнко, ректор університету: «В здоровому тілі – здоровий дух». Заняття спортом, до якого ми закликаємо кожного, є ключовим початком до здорового способу життя.
  Для залучення студентів і з метою оновлення матеріальної бази спортивних кімнат придбано волейбольні і футбольні м’ячі, набір штанг, гантелі, грифи, рукавички боксерські, сітки для тенісу. Обирали все необхідне за проханням хлопців, а також врахували побажання дівчат і обрали килимки для йоги та фітнесу, скакалки, резинки для фітнесу, набір гантелей тощо.
  Важливо відзначити, що весь інвентар був придбаний за рахунок коштів Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів. Ця ініціатива спрямована на стимулювання спортивної активності серед здобувачів вищої освіти, що проживають в гуртожитках.

 

  «Сьогодні необхідно приділити більше уваги фізичному розвитку молоді. На жаль, у сучасному суспільстві спостерігається тенденція, коли підростаюче покоління надає перевагу гаджетам, менше рухається та майже не займається спортом, рідко буваючи на свіжому повітрі. Все це негативно позначається на їхньому розвитку та здоров’ї загалом», – стверджує директор студентського містечка Сергій Стецюк.
  Олексій Олегович разом із працівниками студентського містечка розвантажили спортивний інвентар а згодом на спортивному майданчику між гуртожитками № 10 і № 11 спільно із директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергієм Михнюком і заступником голови профкому Миколою Булачком урочисто роздали представникам студентських рад гуртожитків № 1-11.

  Сергій Вікторович наголосив присутнім на важливості відвідувань занять, активним фізичним вправам і закликав брати участь у спортивних змаганнях, що проводяться в університеті.
  Зазначимо, що студенти вже охоче займаються фізичними заняттями у спортивних залах гуртожитків та грають у волейбол чи футбол на спортивних майданчиках використовуючи новий якісний інвентар.

 

  Дякуємо Олексію Олеговичу, Первинній профспілковій організації студентів та аспірантів за підтримку і співпрацю, сподіваємось, що оновлення спортивного інвентарю активізує студентів до занять фізичною культурою та спортом. Адже спорт – це стиль життя!

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook