Цикл лекцій з клінічного харчування дрібних домашніх тварин від Purina Pro Plan в цьому семестрі завершено

2 травня 2024 року
 Відповідно до плану заходів факультету ветеринарної медицини було проведено гостьову лекцію та цикл онлайн-лекцій з клінічного харчування дрібних домашніх тварин від Purina Pro Plan. Спікером курсу була Старенька Антоніна – випускниця факультету ветеринарної медицини НУБіП України, сертифікований ветеринарний дієтолог NAVC (північноамериканська асоціація ветеринарів), менеджер по роботі з ветеринарним каналом Purina PetCare.

  Організатором виступила кафедра ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька, зокрема її завідувач кандидат ветеринарних наук, доцент Вʼячеслав Соломон та кандидат ветеринарних наук, доцент Василь Поляковський. На онлайн-лекції зареєструвались та прийняли участь більше 100 учасників – здобувачів вищої освіти факультету ветеринарної медицини НУБіП України та лікарів ветеринарної медицини. Слухачі отримали додаткові знання з клінічного харчування дрібних домашніх тварин від Purina Pro Plan та дізнались про передові міжнародні практики у ветеринарній медицині. Цикл лекцій складався з 6 онлайн-лекцій та заключної – гостьової офлайн-лекції.

 

  Студенти мали можливість прослухати курс із клінічного харчування, починаючи із знань фізіології травлення домашніх тварин та засвоєння поживних речовин у  організмі здорових тварин та порушень у хворих внаслідок патологій, що потребують специфічного, дієтичного харчування.
  Після кожної лекції найуважніші та найспритніші студенти мали можливість отримати цінні подарунки від компанії Purina Pro Plan - партнера факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
  Так, гостьова лекція відбулась в стінах факультету ветеринарної медицини в лабораторії дієтології дрібних домашніх тварин ННВ Клінічного центра «Ветмедсервіс», яка створена та наповнена цією ж фірмою декілька років тому відповідно до укладеної спільної угоди про співпрацю.
  Темою лекції було клінічне харчування котів за цукрового діабету, де активні студенти мали можливість ознайомитись з новими дослідженнями та отримати відповіді на свої запитання. Євгенія Горобець – випускниця факультету ветеринарної медицини НУБіП, сертифікований ветеринарний дієтолог NAVC (північноамериканська асоціація ветеринарів), менеджер з наукової роботи компанії Purina PetCare провела інтерактив в кінці лекції та подарувала цінні подарунки.

   У наступному семестрі буде продовжено цикл лекцій з клінічного харчування дрібних домашніх тварин від Purina Pro Plan. Дякуємо компанії Purina Pro Plan за тісну співпрацю, а здобувачам вищої освіти – за активну участь та зацікавленість. До зустрічі в наступному семестрі!

Віта Михальська,
доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook