Спортивні досягнення студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 травня 2024 року

      В березні відбулись змагання 67-ї Спартакіади НУБіП України. Студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК показали свої навички на найвищому рівні та зайняли 1 місце у змаганнях з баскетболу 3x3.

      Вибороли перемогу студентки факультету серед жіночих команд 67-ї Спартакіади НУБіП України. У складі переможної команди були: Ірина Кот, Ангеліна Ярошук, Оксана Голбан - студентки 1-го курсу, Бабій Катерина - 4 курс на чолі з капітаном- студенткою 2-го курсу Коломієць Іриною.

      «На мою думку, навички є базовими для успіху, але ключову роль відіграла командна робота - ми з дівчатами підтримували одна одну та були налаштовані перед грою лише з позитивом. Вважаю, що такий підхід є найбільш ефективним: поєднувати свої здібності та вміння працювати в команді. І ми з цим впорались «на ура»! - розповідає капітан команди Коломієць Ірина.

       Також дівчата зазначили, що не збираються зупинятись і надалі продовжуватимуть свій шлях у баскетболі, аби мати можливість прославляти спортивний сектор факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

    Також в березні стартував вже другий сезон університетського Меморіалу з міні-футболу імені Сергія Романчука – змагання, присвячені пам’яті випускника факультету аграрного менеджменту нашого університету, який загинув під Бахмутом, захищаючи Україну. Започаткований цей турнір був минулого року – і ось вже другий його сезон.

       Участь у змаганнях цього року беруть 12 команд: 11 – факультетів і ННІ НУБіП та 1 – КНУБА серед який першість ведуть у своїй групі команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Результати фінальної гри будуть відомі у середині травня. Запрошуємо підтримати команди, учасників.

      В квітні затишному читальному залі гуртожитку № 9 розпочався І етап у змаганнях з шахів серед команд студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування  України.

      В першому турі відбулося палке протиборство команд першого, дев’ятого, другого та шостого гуртожитку. Не дивлячись на неабиякий тиск опонентів наша команда вийшла у фінал. У фіналі команда гуртожитку №9 здобула ІІ місце серед всіх команд студентського містечка.

Тетяна Розбицька,

заступник по виховній роботі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook