Аліна Мацюк – випускниця економічного факультету 2012 року – вдруге увійшла до рейтингу «Топ -10 фінансових директорів України» та перемогла у рейтингу «ТОП-3 найкращих фінансових директорів середнього бізнесу

9 травня 2024 року
  З 2017 року CFO Club Ukraine з метою визначення та визнання найкращих фінансових директорів щорічно організовує Рейтинг «ТОП-10 фінансових директорів України».

  Аліна Мацюк (Сухоминська) – випускниця економічного факультету 2012 року зі спеціальності «Облік і аудит» увійшла до числа переможців Рейтингу «Топ-10 фінансових директорів України-2023», а також зайняла перше місце в рейтингу «ТОП-3 Найкращих фінансових директорів середнього бізнесу України-2023». Доречно зауважити, що високе професійне визнання Аліна здобула вдруге. У 2020 році наша випускниця вже входила в список переможців рейтингу ТОП-10.

  Аліна Мацюк з 2012 по 2016 р. пройшла професійний шлях від молодшого до головного бухгалтера консалтингової компанії «EBS» (група компаній), а з 2016 року і по сьогодні – фінансовий директор цієї компанії. Аліна зазначає, що у її підпорядкуванні «…внутрішня юридична служба, адміністративний відділ та фінансовий back office, який надає послуги саме компанії EBS, а не її клієнтам. Це особливість консалтингової компанії, яка має також окремий фінансовий «front office». Доходи компанії EBS у 2023 році зросли більше ніж на 21% в порівнянні з 2022 роком, а чистий прибуток в 2023 році в абсолютних значеннях до 2022-го року склав 67%». Серед багатьох стратегічних задач Аліни та участі в процесах поглинання компаній, ефективної реструктуризації відділів і налагодження процесів та консолідації обліку після поглинання компанії, можна виділити також ініціативи з роботизації процесу проведення банківських виписок з метою підвищення ефективності процесів та економії трудових ресурсів процесу, переведення ділянок обліку на ЕДО та багато інших результатів.
  Важливо відмітити, що наразі працівниками консалтингової компанії «EBS» є випускники економічного факультету НУБіП України зі спеціальності «Облік і оподаткування», зокрема, головним бухгалтером групи компаній EBS успішно працює наша випускниця Анна Довгошия, бухгалтерами Тетяна Лелюшок (Довгошия) та Юлія Карпович, старшим податковим консультантом Сергій Лелюшок. До штату компанії за сумісництвом на посади асистентів бухгалтера цьогоріч зараховані здобувачки ОП «Облік і аудит» першого бакалаврського рівня вищої освіти Валерія Лукаш і Анна Атаманюк (3 курс) та Анастасія Кучерук (4 курс) на посаду асистента аудитора. Окрім того, бакалаври 3-го курсу декілька днів тому пройшли конкурсний відбір на проходження літньої виробничої практики: Тетяна Ковальчук – асистентом аудитора і Анастасія Площик – асистентом бухгалтера.
  Науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування та інших кафедр економічного факультету НУБіП України вдячні Аліні Мацюк за родинну підтримку здобувачів вищої освіти своєї Alma mater.
Щиро вітаємо із другим входженням до ТОП-10 найкращих фінансових директорів України та ПЕРШИМ МІСЦЕМ в ТОП-3 найкращих фінансових директорів середнього бізнесу України!!!

   Пишаємося визнанням широкою спільнотою фінансових директорів фаховості Аліни в обліку, в економіці та фінансах. Дякуємо Аліні Мацюк за гідне підтвердження меседжу, яким керуються в освітньому процесі здобувачі освітньої програми «Облік і аудит» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України: «Знання гарантують впевненість»!


Наталія КУЗИК,
доцентка кафедри обліку та оподаткування,
гарант ОП «Облік і аудит»
першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook