Завершився І етап Фестивалю студентської науки – 2024. Визначено переможців від ННІ Лісового і садово-паркового господарства

9 травня 2024 року

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування України традиційно щороку відбувається Фестиваль студентської науки. Цьогорічні учасники І-го етапу – студенти наукових гуртків ННІ Лісового і садово-паркового господарства – мали можливість продемонструвати свої досягнення. Ця діяльність сприяє формуванню сучасних, компетентних, висококваліфікованих, конкурентоспроможних та креативних фахівців на ринку праці.
На першому етапі Фестивалю від ННІ ЛіСПГ було представлено 15 студентських наукових гуртків, які презентували свої наукові досягнення, а також розкрили стратегію подальшого розвитку. Оцінку надбань та досягнень наукових гуртків проводили члени журі, які включали представників Спілки молодих вчених НУБіП України, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічних працівників ННІ ЛіСПГ.
Важливо відзначити, що наукові гуртки постійно розвиваються, розширюють спектр своєї діяльності та впроваджують новаторські технології та методи досліджень для максимального виявлення свого потенціалу й ефективного представлення результатів. Вони активно займаються участю у наукових конференціях, конкурсах і олімпіадах, що сприяє підвищенню їхнього професійного рівня.
У результаті напруженої та толерантної конкуренції на першому етапі Фестивалю студентської науки 2024 року в ННІ Лісового і садово-паркового господарства, журі визначило наступний розподіл місць: перше місце дісталося гуртку «Природа та мистецтво», друге місце було поділено між гуртками «Захист та збереження деревини» та «Київська асоціація студентів-лісівників», а третє місце розділили гуртки «Дендрологія та екологія рослин», «Декоративне садівництво, квітникарство і топіарне мистецтво», «Відтворення лісів та деревне розсадництво». Призерами стали гуртки, які продемонстрували високий рівень дослідницької та інноваційної роботи відповідно до критеріїв.



Висловлюємо щирі слова подяки керівникам наукових гуртків та їх активним учасникам за величезну працю та відданість. Бажаємо всім учасникам Фестивалю студентської науки подальших успіхів та натхнення для досягнення нових висот у науковій діяльності.

Голова Ради молодих вчених
Василь Ломага

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook