За досвідом – до колег бібліотекарів

20 травня 2016 року

Щорічно з метою стимулювання інноваційних процесів в книгозбірнях, формування професіоналізму бібліотечних кадрів Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України спільно з Інститутом післядипломної освіти НУБіП України проводять курси з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників.

Цього року такі заняття проводились з 10 по 20 травня 2016 р. Традиційно працівники наукової бібліотеки нашого університету приймають активну участь у цих заходах і не лише як учасники курсів з підвищення кваліфікації, але й як професіонали своєї справи, адже мають можливість поділитися досвідом зі своїми колегами та  обговорити основні питання вирішення найактуальніших проблем сьогодення бібліотек. А це і наявність електронної бібліотеки в сучасному ВНЗ, і зміни вимог до бібліотеки в сучасному суспільстві, і необхідність забезпечення доступу до міжнародних електронних ресурсів. 

 

А оскільки навчання тривало декілька днів, то наші колеги мали змогу більш детальніше ознайомитись з роботою нашої книгозбірні та відвідати виставку до Дня вишиванки «Рушник – оберіг та молитва українського народу».

 

 

Після завершення курсів 16 працівників наукової бібліотеки НУбіП України отримали свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації.

 

Кіщак Тетяна,

директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook