Наукова бібліотека отримала нову партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету

20 червня 2017 року

    Нещодавно наукова бібліотека університету отримала уже другу партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету, а це – 7 назв та 250 примірників!

    Нагадаємо, що саме у 2016 р. навчально-методичною радою був затверджений перелік навчальних видань, що будуть надруковані за кошти університету у 2017 р. До цього процесу були залучені і працівники нашої книгозбірні. Слід відзначити, що авторами всіх видань є науково-педагогічні працівники нашого ВНЗ.

Тож наводимо короткий опис отриманих книг:

 

Водна токсикологія: підручник / М.Ю. Євтушенко, С.В. Дудник – К: НУБіП України, 2016. – 550 с.

 

   Підручник написано відповідно до навчальної програми курсу «Водна токсикологія» для студентів вищих навчальних закладів, які проходять підготовку за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура», з використанням новітніх досягнень у цій галузі науки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Світличний О.П.
Право інтелектуальної власності: Підручник. – 2, змін. І доп. / О.П. Світличний. - К: НУБіП України, 2017. – 356 с.


    У підручнику висвітлено навчальний курс лекцій з права інтелектуальної власності, який викладено в простій доступній формі з метою охоплення всіх всіх особливостей правового регулювання відносин у сфері інтелектуальної власності. Розрахований на широке коло читачів: студентів юридичних та інших спеціальностей, викладачів, аспірантів, практичних працівників та всім, хто цікавиться питаннями правового регулювання у сфері інтелектуальної власності.

 

 

 

 

Сіленко В.О.
Сучасні технології садівництва: Навчальний посібник. В.О. Сіленко. - К: НУБіП України, 2016. – 196 с.


  Навчальний посібник розроблений для підготовки магістрів зі спеціальності 8.09010104 – «Плодоовочівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації.
Викладено зміст програми та методичні рекомендації щодо виконання 11 лабораторних робіт з дисципліни. Після анотації кожної теми подіються короткі відомості, які дозволяють поглибити знання за даною темою, завдання та методичні поради щодо їх виконання.

 

 

 

 

 


Копілевич В.А.
Загальна хімія: Вибрані розділи курсу загальної хімії для навчання за напрямом «Біотехнологія» [текст] підручник , В.А. Копілевич. - К: НУБіП України, 2016. – 276 с.


   Підручник для навчання студентів за напрямом «Біотехнологія» включає вибрані загальнотеоретичні розділи хімічних дисциплін (загальна хімія) відповідно програми підготовки фахівців, які в більшій мірі стосуються сучасних уявлень про будову атомів, молекул, природу хімічного зв`язку, хімічну рівновагу, періодичність зміни властивостей елементів та їх сполук, загальних принципів і закономірностей перебігу різних типів хімічних реакцій і правил складання хімічних рівнянь.

 

 

 

 

Морзе Н.В., Глазунова О.Г., Мокрієв М.В.
   Методика створення електронного навчального курсу (на базі платформи дистанційного навчання Moodle 3): навчальний посібник. - К: НУБіП України, 2016. – 284 с.


   У навчальному посібнику викладені загальні положення про системи дистанційного навчання, побудову електронного навчального курсу на базі платформи ДН Moodle, методика розробки електронних навчальних курсів, приклади створення основних складових частин курсу та роботи з елементами керування курсом, методика використання інноваційних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема технологій ВЕБ 2.0 та електронного навчання в університетах.

 

 

 

 

 

Біохімія риби і рибних продуктів: навчальний посібник , О.М. Тупицька, Л.В. Кліх - К: НУБіП України, 2016. – 500 с.


   Навчальний посібник «Біохімія риби і рибних продуктів» включає розділи, які допомагають студенту зрозуміти роль науки уформуванні творчої особистості фахівця, освоїти загальні правила роботи і техніки безпеки у біохімічній лабораторії, підготовки матеріалу для біохімічних досліджень, оволодіти методами вивчення обміну речовин, зрозуміти, у чому полягає харчова, біологічна і фізіологічна цінність риби, вивчити асортимент рибних товарів, проаналізувати хімічні компоненти м`яса риби і рибних продуктів, приступити до поглибленого вивчення біохімічних процесів рибної сировини і рибних продуктів.

 

 

 

 

 

Кліх Л.В., Тупицька О.М.
Біохімія у тваринництві: навчальний посібник , Л.В. Кліх, О.М. Тупицька. - К: НУБіП України, 2016. – 408 с.


  У навчальному посібнику представлено лекційний курс та практикум з дисципліни «Біохімія у тваринництві» для студентів спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Ветеринарна медицина»

 

 

 

 

 

 

 

    Після технічної та наукової обробки всі новенькі підручники та навчальні посібники будуть передані на абонементи з видачі навчальної літератури як до центральної бібліотеки, так і до філій.
     Це ще не всі книги, які мають надійти до бібліотеки від видавничого відділу, тож з нетерпінням чекаємо на інші нові надходження.
   Висловлюємо вдячність ректору університету Станіславу Ніколаєнку за ініціативу щодо друку книг за кошти університету та за всебічну підтримку у їх виданні.

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook