Міжвузівська студентсько-учнівська науково-практична конференція «Німеччина та Україна в роки Другої світової війни»

25 квітня 2019 року
25 квітня викладачі ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» Підгурська І.С., Медведь Т.М., Федоровська О.О., Івкова Н.М., Клименко Л.В. організували і провели  Міжвузівську студентсько-учнівську науково-практичну конференцію «Німеччина та Україна в роки Другої світової війни».
Учасниками конференції були студенти Ірпінського економічного коледжу, Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, Немішаївського агротехнічного коледжу, Ірпінського державного коледжу економіки та права, та учні Горенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Немішаєвської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Із вступним словом до учасників конференції звернулася в.о. директора коледжу Ільченко Н.В., яка підкреслила актуальність теми конференції, а також наголосила, що сьогодні Україна знову потерпає від агресії східної сусідки - Росії, яка вже 6- й рік намагається закріпити за собою українські території, а саме: Донецьку, Луганську області, АР Крим.
У роботі конференції взяли участь Липська Яніна Леонтіївна, бібліограф з краєзнавчої роботи центральної міської бібліотеки, директор міської бібліотечної системи Циганенко Олена Єгорівна, студія театру та кіно «Ромео і Джульєта" з виставою «Діти війни».
Вітаємо учасників конференції та бажаємо успіхів у подальших дослідженнях!
 
  Іллона Підгурська,
голова циклової комісії

гуманітарних дисциплін 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook