Науково-методична рада гарантів ОНП доктора філософії

26 травня 2021 року

  26 травня відбулось перше засідання науково-методичної ради гарантів за участю гарантів освітньо-наукових програм підготовки доктора філософії під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку С. М. Кваші.

 Сергій Миколайович представив для ознайомлення «Положення про науково-методичну раду гарантів Національного університету біоресурсів і природокористування України» та звернув увагу на головних функціях ради гарантів, якою є координація в перспективі створеною колегією освітньо-наукового процесу, його навчально-методичного забезпечення відповідно до вимог чинного законодавства.

  До порядку денного було включено на розгляд Проєкт оновлення структури навчального плану підготовки доктора філософії на 2021 рік, стосовно якого кожен гарант висловив свою позицію. Також науково-методичною радою було затверджено запропоновану для розгляду завідувачем відділу аспірантури В. Л. Вакуленком, форму титульної сторінки Робочої програми навчальної дисципліни при підготовці фахівців ІІІ-го освітньо-наукового рівня.

  Науково-методичною радою гарантів було заслухано звіти  семи гарантів ОНП щодо їх готовності для проходження акредитації НАЗЯВО у червні 2021 року.

  Також, було обговорено питання доцільності проведення фахового (підсумкового) іспиту у складі обов’язкової освітньої компоненти, стосовно якого кожен із гарантів висловив свою позицію.

Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook